"A szeretet és a szövetség mindig összeköt majd minket. Szeretjük egymást, az életünk összefonódott szakmailag és emberileg is, barátként támogatjuk egymást. Egy éve már, hogy szétmentünk" – beszélt Erdélyi Timea a különválásról a Blikknek.

"Amikor egy pár közel azonos szakmában dolgozik, az embert próbáló és időt rabló. Nekem épp a házasságunk elején kezdett beindulni a munkám, rendezések, műsorvezetés, darabok írása. Ami az én saram abban, hogy ez így alakult, hogy a munkában nem fékezek. Egyszer csak azt éreztem, rabolom Timea idejét, és nem tudok vele minőségi időt együtt tölteni. Az ő személyisége olyan, hogy ezt a helyzetet sokáig nem tolerálja, és nem is tette" – vallotta be Szente. Mindketten nagy családból származnak, a szüleik boldog házasságban élnek, így sokáig az otthonról hozott mintát erőltették.

"Sokáig meg akartunk ennek felelni, de rá kellett jönnünk, hogy egyszerűbb és boldogabb lesz az életünk, ha nem egy minta szerint próbálunk élni" – magyarázta a műsorvezető, aki szerint jó döntést hoztak. "Kiegyensúlyozottabbak vagyunk azóta, hogy eldöntöttük, külön folytatjuk."

Timea és Vajk kapcsolata egy éve kihűlt, ám nem gondolkodnak váláson.

"Túl macerás és nincs rá időnk" – jelentette ki Szente, szerinte ez most nem fontos, mindketten a munkára koncentrálnak.

(Forrás:celebrajongo.hu, blikk.hu / Fotó: egerhirek.hu)