A rapper azon kapta fel a vizet, hogy Schobert Norbi bulgáriai nyaralása után úgy nyilatkozott, hogy az ottani aranypart neki leginkább Ózdra hasonlított. A fitneszguru a life.hu-nak nyilatkozott a nyaralás után és ezt mondta: "Nem szerettem meg... Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger.”

Mint ismeretes Majka Ózdról való és a Norbi által elmondottak kiverték nála a biztosítékot, személyes sértésnek vette azt. A Tv2 műsorvezetőjeként is ténykedő celeb a Facebookon mondta el véleményét és szólt kicsit be Norbinak, utólag talán most már bánja, mert "visszakézből" egy elég komolyat kapott Schobert Norbitól.

Norbi levelét megírta:

Kedves Majka!

Aludtam kettőt a véleményedre és köszönöm, hogy lehetőséget adsz válaszolni. Nem is a Te véleményed a fontos, hanem az Embereké, akik helyett kéretlenül hazug képet festesz rólam.

Régóta tudod a mobilszámom, gyakran hívtál kedvesen amikor valami termék kellett, de Te most nyílt levélben lázítottad ellenem a sorstársaim.

Felhívtalak, mert nem értettelek, hiszen Ózdot iparvárosi példának hoztam fel egyéb jelző nélkül. Szerinted ez lenéző az ottani honfitársaidnak, mert szerinted a magamfajta csak lenézve gondolhat a munkásemberre? Erősíted bennük a szorongást? Ez korrekt?

Te 2003 óta azon pörögsz büszkén, hogy kitörtél onnan és havi súlyos milliókért celebkedhetsz a tévében a kohó füstjét drága lakóparkra és luxusterepjáróra cserélve. Miért nem laksz ott?....

A teljes levél itt érhető el.

(Forrás:celebrajongo.hu;blikk.hu/Fotó:propeller.hu)