Lady Gaga olyan sztárok nyomdokaiba lép, mint Madonna, Prince, Michael Jackson, Janet Jackson, Bruno Mars, a Coldplay, az Aerosmith, az NSync, vagy éppen Bruce Springsteen. Az esemény minden évben a legnézettebb tévés esemény az Egyesült Államokban és világszerte egyaránt.

A hatszoros Grammy-díjas énekesnő tavaly már megmutatta magát a több százmilliós közönségnek, hiszen az 50. Super Bowlon ő énekelte a himnuszt. Lady Gaga nem bízott semmit sem a véletlenre, káprázatosan énekelte az amerikai nemzet dalát, a helyi sajtó a legjobb előadások között emlegette.

A szervezők amúgy Adele-t szerették volna megnyerni, esetleg Taylor Swiftet, ám előbbi nem vállalta, ami nem is csoda. A Super Bowl-on nagy showt kell csinálni, az esemény félidejében tartott rövid koncert nem feltétlenül az éneklésről szól, sokkal inkább a táncról, a showról, ebben Adele nem tudja felvenni a versenyt egy Lady Gaga szintű előadóművésszel. Ami Taylor Swiftet illeti, az ő fellépését a szponzorációs ellentétek akadályozzák meg, az énekesnő a Coca Cola szponzoráltja, a Super Bowl-t pedig a Pepsi támogatja.

(Forrás:celebrajongo.hu, index.hu/Fotó:twitter)