A helyi sajtó beszámolója szerint az Aquaman főszerepét a Trónok harcából ismert Jason Momoa alakítja, Heard pedig a szerelmét játssza majd. A produkciót James Wan rendezi, az ausztrál rendező-producer-forgatókönyvíró korábban a Démonok között két epizódját is jegyezte. Az Aquaman 2018-ban kerül a mozikba. A Warner Bros. utoljára 2005-ben forgatott szuperhősfilmet Ausztráliában, akkor Bryan Singer Superman visszatér című akciófilmjének produkciós munkái zajlottak Új-Dél-Walesben.

A 30 éves színésznő a szerep kedvéért először tér majd vissza Ausztráliába azóta, hogy áprilisban összetűzésbe került a hatóságokkal, mivel engedély nélkül csempészte be az országba kiskutyáit. Az affér miatt egyrészt komoly pénzbüntetést kapott, majd nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie, sőt még maga Johnny Depp is magyarázkodásra kényszerült.

A sztárpár azóta meglehetősen viharos körülmények között elvált. Mint ismeretes Heard azzal vádolta Deppet, hogy bántalmazta, poharat, telefont vágott hozzá, a sérülésekről felvételei, látleletei is voltak. A felek végül megállapodtak egymással, Heard egy komoly összeg ellenében visszavonta a keresetet és "szépen" "csendben" elváltak.

(Forrás:celebrajongo.hu/Fotó:twitter)