"Van ebben az egészben valami Bradt Pittes vagy világsztárhangulatú. Amikor először kijöttem az évadnyitó futamra, nem hittem el. Akkor két hete volt a mozikban a film, és már akkor is le kellett állítani az autogramosztást egy idő után, pedig még kígyózott a sor – újságolta Ervin. – Egy ekkora siker után én már boldog színészként halok meg. Ebben az országban nem lehet nagyobb sikert elérni, és ezt nem nagyképűségből mondom" - mondta a Borsnak Nagy Ervin.

A színész szerint a filmet azért szereti a közönség, mert jó a sztori, mert jó energiákkal van tele, mert jók a színészek. Nincs benne hiányérzet, élvezi, hogy a filmnek (is) köszönhetően újra a csúcson van. Nagy Ervinnel kapcsolatban így most már végérvényesen a szakmája, a teljesítménye lesz az első számú hírforrás, nem pedig például a családi élete. A Katona József Színház művészéről egy időben a színház munkái helyett a családi életéről cikkeztek, ám a Kincsem sikere végre megváltoztatta a pletykalapok újságíróinak hozzáállását.

Nagy úgy véli, hogy a Kincsem sikeréből nem csak ő, hanem a párja, a családja és az egész filmszakma profitálhat.

"Mindent meg tud termékenyíteni, ha egy film jól megy. Más polcra kerülsz. Más szerepeket is rád mernek bízni. Felkavarja az állóvizet körülötted. Mindenképpen erős lökést ad. Én jelenleg a hullám tetején vagyok. Erre szokták mondani, hogyha majd visszanézünk, ez lesz életünk legfényesebb időszaka" – mondta a Borsnak a színész

(Forrás:celebrajongo.hu, bors.hu / Fotó: mti)