A Blikk beszámolója szerint Gesztesi a harmadik kerületben okozott közlekedési balesetet még az elmúlt hétvégén. A lap a Borsra hivatkozik, amely azt írta, hogy a színész alig tudott megállni a lábán.

Az esetnek szemtanúi is voltak, az egyik így emlékszik vissza az esetre:

"Ott állt a kanyarodó sávban. Az autóknak ki kellett őt kerülni. Találkoztam pár részeg emberrel már, de elég durva volt látni őt ilyen állapotban. Azt sem tudta, hol van. Mivel hajnal volt, az emberek már álldogáltak a buszmegállóban, mindent láttak. Nagy nehezen kiszállt az autóból, és mindenféle szégyenérzet nélkül mások szeme láttára odavizelt az autó mellé- mondta a szemtanú a Blikk riporterének.

Természetesen a helyszínre a rendőrök is kiérkeztek, a szemtanúk szerint szondát tettek Gesztesi elé, majd vért is vettek, ,ám hogy utóbbi valóban igaz-e, azt nem lehet tudni, lévén vért azért nem a helyszínen szokás venni. A színész természetesen tagad, az esetről őt kérdező újságíróknak és újságoknak egyőntetűen nemleges választ adott arra a kérdésre, hogy valóban ittasan vezetett-e. Az ügynek vélhetően lesz még folytatása.

(Forrás:celebrajongo.hu,blikk.hu, borsonline /Fotó: lokal.hu)