A negyedik hónapon is túl van már Wiki, aki egy évvel ezelőtt találkozott párjával.

„A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk – mesélte Wiki a Blikk.hu-nak – Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam – simítja végig egyre kerekedő pocakját az énekesnő.

A szerelmesek augusztusra várják a babát.

„Túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel és ámulattal figyeljük a testemen történő változást” – beszélt a terhességéről a blikk.hu-nak az énekesnő.

Miután Wiki anyai örömök elé néz a Fresh zenekar is leáll egy időre, ám ezt Wiki megbeszélte társával, Andival is.

„Andi a zenekari teendők mellett a Zenebutik tévécsatornánál dolgozik, már beszéltünk róla, hogy a jövőben valószínűleg ez lesz számára is az elsődleges fontosságú feladat az éneklés helyett, vagy mellett – magyarázza Wiki. – Az a helyzet, hogy még nem gondoltam bele, mi lesz a zenekar jövője. Jelenleg nem tudok és nem is akarok mást tervezni, mint a babám érkezését, és az anyai teendőket” – fejtegette a közeljövőt a boldog kismama.

(Forrás:celebrajongo.hu, blikk.hu /Fotó:vilgaszam.hu)