A film testhezálló lesz számára, hiszen témája az anyaság és a felelősségvállalás. Jenny Molen regényének megfimesítési jogát a Warner vásárolta meg. A könyv különbözö történeteket tartalmaz, amelyeket a szerző perui és marokkói utazásai során vetett papírra. A regény júniusban jelent meg a Doubleday kiadó gondozásában, és pillanatok alatt felkerült a New York Times sikerlistájára. A Live Fast Die Hot a szerző 2014-es könyve, az I Like You Just the Way I Am folytatása.

Jenny Mollentől a színészet sem áll messze, egyrészt ő maga is színész, másrészt férje, az Amerikai Pite vígjátékok sztárja - emellett azért Woody Allen filmjében is játszott korábban - Jason Biggs. Az írónő amúgy nem engedte el teljesen regénye "kezét", hiszen ő a mozifilm executive producere is egyben.

Ami pedig Hathaway-t illeti, a 2012-ben az A nyomorultak című film legjobb mellékszerepéért Oscar-díjjal kitüntetett színésznő nem unatkozik mostanság, egy másik filmen is dolgozik a Warner Brothers stúdióval, ami nem más, mint az Ocean's Eight című mozi, amely ezúttal női főszereplőkkel készül. Hathaway társai Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Sarah Paulson lesznek. A film jövőre kerül az észak-amerikai mozikba.

 

(Forrás:celebrajongo.hu/Fotó:twitter)